[Cowok Cute] Adriand Johns Brady

Gue dah masang salah satu gambar doi di sidebar blog ini sejak pertama banget bikin blog. Sumpah, dia keren. Kadang, gue pikir dia artis tivi gitu. Nggak tau juga sih, gue nggak browsing banget, hehehe…yang jelas sih doi pernah jadi model katalog Toyota or Auto or whatever itu. Dan, ini beberapa foto dari akun fesbuk doi.

Adriand JBrady 4

Fesbuknya Adriand ada di sini: Adriand JBrady

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s