[Cowok Tetangga] Sebastian Castro

Sumpe deh, ni cowok cakepppppppp banget. And, he’s GAY, btw. I mean, gue ga pernah ngebahas orientasi seksual cowok-cowok yang fotonya gue pajang di sini. I just love seeing their beauty not their sex life, tapi Sebastian ini emank udah ngebuka jati dirinya sendiri kok melalui video yang doi bikin. So, gue gak bikin rumor sesat. It’s a fact. Oiya, doi aslinya Filipina.

Oiya, selain kiyut, doi juga bisa nyanyi loh. HASTAGAH! makin kumplit dah nih keokean cowok ini. Yahhhh, kalo gue pribadi sih ga gitu suka ama lagunya, tapi musik video single Bubble milik Sebastian ini bisa jadi one of THE HOTTEST music video that I ever seen. *lap keringet*

Sebastian Castro 3

Twitter: @Sebastianlife

Facebook: SebastianLife

Instagram: @thesebastiancastro

 

One thought on “[Cowok Tetangga] Sebastian Castro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s